Cautare

3063 de rezultate pentru "4 august tamaseni neamt" (3.92 secunde)
Accident incredibil in localitatea Pipirig din Neamt. Un camion angajat intr-o depasire a acrosat o caruta in care se afla un barbat.
Seful Serviciului de Ambulanta Neamt, Dan Dorin Morenciu, a fost retinut dupa ce a primit o mita de 40.000 de euro de la opt persoane pentru a fi declarate admise la un concurs de angajare.
Sase mii de euro spaga ca sa lucrezi ca asistent la Serviciul de Ambulanta Judetean Neamt. Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
Ionel Arsene s-a autosuspendat din functia de presedinte al filialei PSD Neamt, in urma prabusirii podului de la Lutca, aflat in administrarea Consiliului Judetean si care fusese reabilitat in urma cu cateva luni.
Pacientii din Piatra Neamt sunt nevoiti sa mearga zeci de kilometri distanta, pana la Roman pentru un Computer Tomograf.
Un comisar din cadrul Serviciului Rutier Neamt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce a primit mita un ceas inteligent de la patronul unei firme de taxi.
Imagini revoltatoare vin din Neamt. Doi minori s-au filmat in timp ce jefuiau si loveau un batran fara adapost, apoi au pus videoclipul pe retelele de socializare.
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
Fostul presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, s-a predat in Italia, la Bari. El se afla in custodia politiei. Arsene a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare cu executare intr-un dosar de coruptie.
O fetita in varsta de 4 ani si 9 luni a fost recuperata de politistii Serviciului de Actiuni Speciale de la tatal sau care refuza sa o inapoieze mamei, de care era divortat, a informat, luni, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.
FCSB (4-3-3): ... Elias Charalambous OTELUL (4-3-3): ... Urzica Vladimir (Piatra Neamt - Neamt), A2: Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR:
Un barbat si-a pierdut viata in urma unui accident grav produs din cauza vremii. Doua triruri si doua masini s-au ciocnit pe drumul European E 85 in apropiere de Roman, judetul Neamt
O femeie din Neamt, care a nascut acasa, a pus pe jar autoritatile, dupa ce a refuzat ajutorul medical pentru indepartarea placentei si a cordonului ombilical.
La randul sau, secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a precizat ca va face o evaluare dupa ce se va primi de la organizatiile din tara situatia alesilor locali, in zilele imediat urmatoare expirarii termenului legal de declarare a apartenentei politice a acestora, respectiv 10 august.
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Actrita Maia Morgenstern a fost desemnata director interimar al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitala, dupa decesul, pe 6 august 2012, al fostului sef al institutiei de spectacole, regizorul Harry Eliad.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str. ... La data de 30 august 2010, in jurul orei 10:35, E.
Fac precizarea ca numai dupa ce se va reuni, din cate inteleg, in 20 august, Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a aproba aceasta detasare pe care, practic, primul-ministru o solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va putea fi facuta aceasta numire si, sigur, atunci cand aceste formalitati importante vor fi respectate si indeplinite si primul-ministru va inainta propunerea, ii voi da curs cu mare placere.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
google-analytics.com